Opknappen tuin de Overloop (bijdrage van Havenidee)

Mijn budget:
500
Wanneer wil je dit laten plaatsvinden?:
10-10-2022
Ik ben op zoek naar, of kan hulp gebruiken met:

“Er is heel hard gewerkt in de tuin van De Overloop. Mede dank zij jullie donatie staat vanaf het voorjaar de tuin in bloei. Ondanks de regen zijn de leerlingen enthousiast aan het werk.  In maart/april hebben wij een vervolg van dit project en gaan we proberen nog grote bloembakken te scoren zodat wij die ook kunnen vullen en er op de terrassen nog opgeleukt worden.

De Overloop heeft ook nog viooltjes aangeschaft die de leerlingen hebben geplant en De Meergronden heeft vogelhuisjes aangeschaft en die met de bewoners geschilderd, die huisjes worden ook nog in de tuinen opgehangen.

Verder hebben wij samen met De Overloop een heel gezellige week gehad. De ouderen en leerlingen zijn heel enthousiast. De bewoners van De Overloop zijn op woensdag op school geweest en hebben diverse activiteiten gedaan en op de donderdag en vrijdag hebben de leerlingen activiteiten georganiseerd op De Overloop.”

 

 

====================================================================

In de week voor de herfstvakantie hebben leerlingen van de Meergronden (4 havo/ vwo tweetalig) een maatschappelijke stage. Idee is diverse activiteiten te ondernemen met bewoners van De Overloop, waaronder ook de aanpak van de tuinen. Graag ontvangen we bijdrage voor een groot aantal bloembollen.

Deel dit idee
en help het uitkomen!

Op een andere manier helpen?
Neem contact met ons op!

 

Stuur een e-mail