Hanging baskets op de Kadegriend (Bijdrage van Havenidee)

Mijn budget:
396 euro
Wanneer wil je dit laten plaatsvinden?:
01-05-2022
Ik ben op zoek naar, of kan hulp gebruiken met:

De bewoners hebben ook op andere manieren gezocht naar financiering van hun plan en mede dankzij een bijdrage van Havenidee hangen er sinds juni fraaie bloembakken aan alle lantaarnpalen. Mooi gezicht hè! De bewoners zorgen samen voor de verzorging en het onderhoud. In de bakken moet 10 liter water per week en in warme tijden vaker. Ineens staan er regelmatig gieters/tuinslangen/trapjes/krukjes in de straat; dat leidt weer tot gezellig onderling contact!

=============================================================================

Onze straat, de Kadegriend, ligt aan de Lange Wetering, onderdeel van de vaarroute Blauwe As.
Vooral met mooi weer is het een drukke vaarroute en genieten we mee van het vakantiegevoel op het water.
We zijn ervan overtuigd dat vrolijke bloembakken aan de 8 lantaarnpalen het aanzicht van onze straat in positieve zin verandert. Als buurt zijn we bereid de bakken te regelen en onderhouden, dit zal zorgen voor nog meer saamhorigheid. Er is contact geweest met de bewoners van 16 vd 20 woningen en daarvan is iedereen enthousiast! Iedereen wil graag zijn steentje bijdragen aan de verzorging en bewatering. Ook tijdens vakanties e.d. zijn er genoeg mensen die hiervoor zullen zorgen.

Niet alleen de bewoners van de 20 woningen zullen van dit mooie aanzicht genieten, ook vanaf het water en het doorgaande fietspad (Pedersenpad) aan de overkant zal men zicht hebben op deze bloembakken. Zelfs vanaf de Oosterdreef zal deze bloemenpracht zichtbaar zijn!

Deel dit idee
en help het uitkomen!

Op een andere manier helpen?
Neem contact met ons op!

 

Stuur een e-mail