Hoventheater (Bijdrage van Havenidee)

Hoeveel budget heb je nodig?:
4700
Wanneer wil je dit laten plaatsvinden?:
Ik ben op zoek naar, of kan hulp gebruiken met:

Zondag 22 mei jl. was de aftrap van het Hoventheater, met een vol programma in het openlucht-theater in Park Uithof. Havenidee leverde graag een financiële bijdrage aan o.a. de licht- en geluidsapparatuur om daar op locatie aansprekende workshops, voorstellingen en optredens mogelijk te maken.

Van de middag tot in de avond werd die zondag een gevarieerd programma geboden met o.a. muziek, zang en spoken-word van (opkomende) artiesten. Het bleef daardoor steeds volle bak met publiek. De een bleef kort hangen tijdens het uitlaten van de hond, anderen installeerden zich uitgebreid met zelf meegenomen natje-en-droogje. Zo werd het al-met-al een bijzonder ontmoetingsevent voor Havenaren. En dan te weten dat we dit seizoen in het Hoventheater nóg een aantal keer mogen rekenen op zo’n lekker gevuld programma.

 

==============================================================

In de Hoven ligt een heel mooi buitentheater. Dit theater verdient het om gebruikt te worden. In de avonden kan heerlijk naar muziek geluisterd worden en overdag kunnen de kinderen genieten van theater, muziek en creatieve workshops. Het programma wordt neergezet door artiesten uit Almere en hoofdzakelijk uit Haven.

Ik vraag budget aan voor programmering en apparatuur

Deel dit idee
en help het uitkomen!

Op een andere manier helpen?
Neem contact met ons op!

 

Stuur een e-mail