Almere-Haven, “Ons Dorp” (bijdrage van Havenidee)

Hoeveel budget heb je nodig?:
1678
Wanneer wil je dit laten plaatsvinden?:
01-05-2022
Ik ben op zoek naar, of kan hulp gebruiken met:
Niets verder, ik heb een ervaren redactielid die hierbij zich ook belangeloos wil inzetten. Rest van de apparatuur zoals kabels heb ik zelf al reeds en ook overige benodigdheden. LET OP! Eigenlijk zijn er nog statieven nodig van 58 euro per stuk voor de mics, maar die kan ik wellicht regelen via derde.

Op 21 juni werd de 1e pilot-podcast uit deze serie gelanceerd. Gewortelde Havenaar Dick, Thessa van de organisatie Youthport en Patrick van Havenidee zijn o.l.v. idee-indiener Hans met elkaar in gesprek.

Gebruik werd gemaakt van extra apparatuur waardoor de podcasts op verschillende locatie kunnen worden opgenomen, bijvoorbeeld ook bij ouderen thuis. Havenidee leverde een bijdrage aan die apparatuur.

De maandelijkse podcasts kun je beluisteren op https://www.dehavenaar.online/

 

=======================================================================

Helaas word de kloof van ouderen en jongeren telkens groter, maar waarom?

Met dit idee willen wij een serie podcasten gaan maken waarbij wij jongeren met ouderen in gesprek laten gaan over onderwerpen uit Almere Haven. Hoe kijkt was het als oudere om in Almere te komen wonen? Hoe keken de ouderen tegen Almere Haven aan en hoe kijkt de jeugd tegen Almere Haven aan. Waar zitten de raakvlakken?

Met dit project willen wij ervoor zorgen dat de jongeren meer respect krijgen voor de ouderen, maar natuurlijk ook vise versa. Wat kunnen zij voor elkaar betekenen en welke mooie verhalen komen hieruit. Hiervoor gaan wij op bezoek bij de ouderen.

Deel dit idee
en help het uitkomen!

Op een andere manier helpen?
Neem contact met ons op!

 

Stuur een e-mail