Ontmoetingsplek voor jong en oud.

Mijn budget:
?
Wanneer wil je dit laten plaatsvinden?:
17-10-2022
Ik ben op zoek naar, of kan hulp gebruiken met:
Sowieso iemand die bij ons in het hofje zou kunnen komen en dat we dan samen brainstormen over de mogelijkheden. En vooral over de mogelijkheden, niet wat er niet haalbaar is. Wij hebben u nodig om ons hofje weer leven in te blazen. En de kids te geven wat goed voor hen is en dat is spelen!

We hebben op het hofje een picknickbank en een trampoline die zelf is neer gezet. Naast deze plek waar we iets moois van kunnen creëren staat een klein heel klein speeltuintje met wat vage attributen en een glijbaan. Er spelen hier veel kinderen mede omdat er in de verdere hofjes ook niet veel staat en de weg erheen niet veilig is. In ons hofje kunnen de kinderen rennen zonder dat er gevaar is voor een te hard rijdende auto. Hierdoor komen er dus onwijs veel kinderen, Gezellig, dat absoluut! Hier vertoeven de allerkleinsten, de pubers, natuurlijk de mama’s en de papa’s, maar ook onze buurtgenoten genieten van de gezellige rumoer.

Wat wij graag zouden willen is een bankjestafel (waar ruimte is om een kinderwagen aan te zetten of waar ouderen kunnen leunen) en andere speeltoestellen of toestel. De buurt verandert en wij veranderen graag mee. We hopen dan ook hiermee weer een beetje de buurtfeesten en gezelligheid op te pikken. 23 sep hebben we een buurtfeest gehad in ons hofje en deze vragen kwamen voor naar voren. Mijn buurtgenoten en ik zouden graag een plek creëeren voor jong en oud waar we de buurt mee kunnen verbinden en weer wat levendig kunnen maken.

Via Havenidee hopen we in eerste instantie op een bijdrage voor die bankjestafel. (Idee-indiener bewandelt het gemeentepad voor een aanvraag voor de speelmaterialen).

Deel dit idee
en help het uitkomen!

Op een andere manier helpen?
Neem contact met ons op!

 

Stuur een e-mail