Draag bij

Zit er voor jou een tof Havenidee tussen? Help dan dit en andere Ideeën waar te maken.

 

Als ondernemer

Veel ondernemers dragen graag een steentje bij als het op mooie initiatieven in Haven aankomt. Havenidee is echt van Havenaren voor Haven en daardoor direct betrokken bij iedereen die er leeft. Deze betrokkenheid kun je laten zien door een financiële bijdrage te leveren aan het Fonds.

 

Verder kun je ook direct bij dragen aan een Idee bijvoorbeeld met materialen, expertise en/of mankracht.

 

Wil je meer weten? Neem dan contact op via Sponsoring@Havenidee.nl

 

Als Havenaar

Er zijn veel manieren waarop je kunt bijdragen als Havenaar:

Je kunt meehelpen een Idee uit te voeren. Kijk bij de Ideeën pagina of er een Idee is dat je aanspreekt. Vaak staat bij Idee waar mensen nog hulp bij zoeken.

 

Je kunt ook helpen met de organisatie van Havenidee:

 

Ideeënproever

Als proever kijk je mee met de Ideeën die wij ingezonden krijgen en mag je hier mening over geven. Samen met de andere Ideeënproevers geven jullie aan het bestuur door welke Ideeën uitgevoerd mogen worden. Je kunt dus meebeslissen met wat er voor leuke Havenideeën gaan gebeuren.

 

Ambassadeur

Kun je van Havenideeën geen genoeg krijgen. Kijk je graag mee met de uitvoering van de Ideeën en deel je dat plezier met anderen? Dan kun je ons zeker helpen.

 

Communicatie

Het zou jammer zijn als niemand weet wat voor Ideeën er allemaal bezig zijn, dan kan niemand ervan genieten. Om al die mooie Ideeën zichtbaar te maken hebben we mensen nodig. Je helpt onder andere met het delen van Ideeën via social media en het promoten van Havenidee.

 

Bestuurslid

Draag je graag bestuurlijke verantwoordelijkheid, wil je meedenken over het langere-termijn-beleid en over de financiering daarvan? Het bestuur is op dit moment compleet, maar van tijd tot tijd is sprake van wisseling van bestuursleden.

 

Wil je graag helpen of heb je vragen neem dan contact op met coordinator@haven-idee.nl

Goed idee?
Doe er dan iets mee!

Mijn idee aanmelden