Veelgestelde vragen

Wat is Stichting Haven Idee?

Havenidee is een stichting en fonds voor Havenaren, opgezet door actieve bewoners. Met als doel, een geldelijke bijdrage te kunnen leveren aan ideeën van Havenaren. Zolang jouw idee Haven nog méér verbinden en Havenaren hier samen plezier aan kunnen beleven, doet wij graag mee. Heb jij zo’n Idee? Klik dan hier!

Voor wie is het Havenidee?

Havenidee is bedoeld voor alle Havenaren. Elke Havenaar die een idee heeft kan een idee aanmelden en uitvoeren. Let op, er zitten wel wat spelregels aan verbonden. Zo mogen ondernemers die in Almere Haven een zaak hebben, geen idee aanmelden als zaak. Wel als persoon. Ditzelfde geldt ook voor andere soort organisaties. Daarnaast vallen Ideeën vanuit een commercieel oogpunt af. Lees de spelregels door als je hierover meer wilt weten of meld een idee aan!

Hoe kan ik helpen?

Je kunt een Havenidee helpen door bij het Idee te kijken wat er nodig is. Dit kunnen middelen zijn, zoals bijvoorbeeld een aantal stoelen of helpende handjes.

 

Verder kun je actief deelnemen aan het uitzoeken van de leukste projecten en je aan sluiten bij de Ideeënproevers. De Ideeënproevers zijn Havenaren die samen met de coördinator en het bestuur meebeslissen over welke ideeën worden uitgevoerd. Dit geldt overigens alleen voor de Medium- en Grote Ideeën.

 

Natuurlijk kun je ons ook met een bijdrage steunen. Neem daarvoor contact op met onze coördinator.

Meer weten? Kijk op de draag bij pagina!

Wie zitten er achter Havenidee?

Stichting Haven Idee bestaat uit een bestuur, een coördinator en Ideeënproevers. Klik in het menu, op het kopje over ons, om meer te weten te komen.

Ik woon niet in Almere Haven, kan ik een idee aanmelden?

Je kunt een idee aanmelden, mits je samenwerkt met een Havenaar én hem/haar de aanmelding laat voltooien. Heb je een idee en nog niemand om mee samen te werken? Zorg dan dat je met een Havenaar in contact komt, dit kan via-via maar natuurlijk ook via één van de vele Facebookgroepen.

Hoe meld ik een idee aan?

Volg ons stappenplan om een Idee aan te melden. Je kunt je op de Ideeën pagina laten inspireren door ideeën die al zijn aangemeld.

Goed idee?
Doe er dan iets mee!

Mijn idee aanmelden