Havenidee presenteert:

De Maak Wat Van Je Dorp-dag!

SAVE THE DATE: ZONDAG 30 OKTOBER 2022, 14:00 – 17:00 uur
Locatie: Corrosia

Het evenement

Op zondag 30 oktober 2022 vindt de Maak Wat Van Je Dorp-dag plaats! Havenaren met een groot idee waar zij minimaal 5.000 euro voor nodig hebben presenteren hun idee en andere Havenaren mogen bepalen welk idee zij graag uitgevoerd zien worden. De Havenaren met de beste ideeën krijgen een geldbedrag om zelf aan de slag te gaan met de uitvoering. 

 

Kom inspiratie opdoen bij de ideeën tafel, waar je samen met andere Havenaren kunt brainstormen en ideeën kunt bedenken om jouw Haven nog leuker te maken. 

 

Bekijk de expositie met kleine en medium-grote ideeën die al door Havenaren zijn gerealiseerd. 

 

En ook voor de kinderen is van alles iets te beleven, ze kunnen bijvoorbeeld mee doen met de kleurplatenwedstrijd of zich laten schminken.

 

Iedere Havenaar heeft iets te zeggen over ons dorp, jong en oud. En met Havenidee hebben we echt het heft in eigen handen. Door Havenaren, voor Haven. 

 

Wanneer: Zondag 30 oktober 2022

Waar: Corrosia Theaterzaal

Tijd: 14:00 – 17:00 uur 

Aanmelden: Vrije inloop voor Havenaren 

De makersdag

Heb je een groot idee, maar heb je hulp nodig bij het maken van je plan en presentatie voor de Maak Wat Van Je Dorp-dag? Kom dan naar de Makersdag op zaterdag 15 oktober. 

 

Wat gebeurt er op de makersdag?

Op deze dag krijg je hulp bij al je vragen, bij het maken van je presentatie en bijvoorbeeld het opstellen van je begroting. Om te zorgen dat iedereen kans maakt tijdens de Maak Wat Van Je Dorp-dag houden we een presentatieformat aan. Samen met een professional ga je dit presentatieformat uitwerken. Ook als je geen vragen hebt kun je langskomen om inspiratie op te doen of anderen te inspireren. 

 

Wanneer: zaterdag 15 oktober 

Tijd: 13:00 tot 17:00 uur

Waar: Creative Artlabs, Bivak 1, 1353 AA Almere

Aanmelden: Wij nodigen jou uit vóór maandag 10 oktober als jij een groot idee hebt ingestuurd. Heb je nog geen mail gekregen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar almere@haven-idee.nl

Haven Idee - Illustratie van een persoon die een foto maakt

De kleurplatenwedstrijd

Ook kinderen krijgen de mogelijkheid om het heft in eigen handen te nemen, want ook zij hebben het ook voor het zeggen in Almere Haven. Op de kleurplaat van Havenidee kunnen ze hun idee voor Haven tekenen. Kinderen hebben een rijke fantasie, dus wie weet raak jij daar als ouder of verzorger wel geïnspireerd door. 

 

Wat moet je doen om kans te maken: Teken een eigen Havenidee en kleur de kleurplaat verder in, hang deze voor het raam, maak een foto, deel deze op social media en tag @havenidee op Facebook of @Haven.idee op Instagram. Vermeld onder je bericht de naam van het kind. Je mag de kleurplaat ook mailen naar almere@haven-idee.nl

 

Tijdens de Maak Wat Van Je Dorp-dag kunnen kinderen hun kleurplaat inleveren en aan het einde van de dag wordt er een aantal winnaars uitgeroepen. De winnaars krijgen cadeautjes uit Almere Haven. Ook kunnen kinderen op deze dag nog een nieuwe kleurplaat maken. 

 

Wil jouw kind ook meedoen, maar heeft hij of zij nog geen kleurplaat?

 

Hier is de kleurplaat te downloaden

 

De Algemene voorwaarden zijn hier te lezen

Goed idee?
Doe er dan iets mee!

Mijn idee aanmelden

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

We bespreken in de nieuwsbrieven aankomende evenementen
en inspireren je met ideeën die Havenaren al eerder hebben gerealiseerd.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Volg ons op onze socials!

Instagram
Facebook